Om oss

Vi på Grönsakshallen tillhandahåller och distribuerar grönsaker, frukt, mejeri, kolonial, kyl- och frysvaror. Alla våra varor kommer från utvalda odlare och tillverkare från hela världen. Vi kan även erbjuda närodlade produkter efter säsong, från odlare runt om i Mälardalen.

Med över 2000 artiklar i vårt sortiment, erbjuder Grönsakshallen ett brett utbud av varor och livsmedel. Hos Grönsakshallen finns allt från mer udda råvaror såsom bläckfisktuber till basprodukter som potatis, sallad, och äpplen.

Våra kunder är butiker, bagerier, caféer, företag, pizzerior, restauranger, torghandlare, kommuner och landsting, belägna runt om i Västmanland och Sörmland.

Idag kan vi även erbjuda kontorslösningar med färska fruktleveranser varje vecka. Våra fruktlådor är väldigt populära och finns i flera olika storlekar. Du kan även komplettera din fruktleverans med ex drycker, blommor, mjölk och bröd.

Långsiktighet

Grönsakshallen startades 1978 och sedan dess har vi fokuserat på långa och trygga kundrelationer baserade på personlig service och flexibilitet. Det är inte bara med kunder som vi jobbar långsiktigt utan även med personal och leverantörer. Långsiktighet på dessa tre plan leder till effektivitet och hållbar utveckling för alla. Vår långa erfarenhet av branschen har gett oss en enorm kunskap kring både produkter och kunder.

Flexibilitet och service

Grönsakshallens främsta styrka ligger i flexibiliteten. Alla våra kunder har sina specifika önskemål, då kvantitet och behov ständigt varierar. Vår uppgift är att tillfredsställa alla specifika önskemål från våra kunder genom att leverera rätt varor i rätt tid. Detta ställer höga krav på vår flexibilitet och personlig service. Vi kan alltid lösa alla leveranser med kort varsel. Grönsakshallen levererar sex dagar i veckan året om.